Skip to content

Pjece: Stop Israels folkemord – For et frit Palæstina 2023

Vil du vide mere om årsagerne og baggrunden om det der sker lige nu med Israels Folkemord i Gaza og hvad vi kan gøre for at stå op imod det?

De borgerlige medier forsørger at fortælle os, at staten Israels folkemord og det palæstinensiske folks frihedskamp først startede 7.oktober i år. Den dag da Hamas gennembrød apartheidmuren,  der holder Gazastriben indespærret, og slog tilbage mod Israel.

Men det startede årtier før, tilbage i 1948 med oprettelsen af staten Israel.

I pjecen er samlet nogle få udtalelser og artikler  fra oktober og november 2023,  hvor solidaritetsbevægelsen med et frit Palæstina og mod Israels folkemord igen går på gaden i tusindvis i Danmark og i millionvis på verdensplan.

Der er artikler og taler, der viser årsagerne til det, der sker, kræfterne, løgnen og propagandaen bag. Og som trækker tråde tilbage gennem vigtige nedslag i det palæstinensiske folks kamp mod den 75 år lange zionistiske besættelse, fordrivelse og etniske udrensning.

Det belyses gennem artikler spændende fra 2001 – 2023, som fortæller om oprettelse at staten Israel, udviklingen til en Zionistisk apartheidstat, fordrivelsen af det palæstinensiske folk, oprettelsen af selvstyret som Bantu stater, de imperialistiske intriger med Oslo- aftalerne og en to-statsløsning. Og om en solidaritet og kamp for retfærdighed, frihed og retten til at leve i fred i sit eget land som APK, Arbejderpartiet Kommunisterne har været og er en del af.

 

5.11.2023 Arbejderpartiet Kommunisterne, APK

DIREKTE LINK TIL PJECEN I PDF

Back To Top