Skip to content

NEJ til kapitalistisk krisepolitik! – JA til socialisme!

Udtalelse fra Arbejderpartiet Kommunisterne, APK-Kbh.´s  distriktskonference

Vi er vrede
.
Vi er vrede over regeringens, fagtoppens og kapitalens skalten og valten med vores liv, levevilkår og rettigheder.
Vi er vrede over hastelove, der fjerner rettigheder med den ene hånd og deler milliarder ud til virksomheder med den anden. Der er ikke brug for mere tvang, der er brug for gennemsigtighed, sundhedsvidenskabelige argumenter og langsigtet planlægning.
Vi er vrede over at virksomheder får store hjælpepakker, mens arbejdsløse lever videre med urimelige regler og alt, alt for lave satser.
Vi er vrede over en minusoverenskomst der er mere forræderi end forhandling. Hvad blev der af mere i løn, mindre arbejdstid og bedre arbejdsforhold?
Vi er vrede over, at sygeplejersker, SOSU-assistenter, rengøringsfolk, pædagoger og lærere, der går forrest mod Corona skal spises af med håndører. Det er en hån mod arbejderklassens helte, der hver eneste dag kæmper for at komme igennem Coronakrisen.
Vi er vrede over, at sundhedsvæsenet, der i årevis er blevet forringet, ikke får tilført de resourser der er brug for. Første skridt i kampen mod en af historiens største sundhedskriser er flere hænder og bedre arbejdsforhold. Andet skridt er endnu flere hænder og endnu bedre arbejdsforhold.
Vi siger NEJ! til regeringens og fagtoppens skodaftale og opfordrer alle til at gå med i en STEM NEJ kampagne, så vi kan kæmpe nogle reelle forbedringer igennem – for de kommer ikke af sig selv.
Vi siger NEJ! til kapitalismens løsning på den økonomiske og den sundhedsmæssige krise.
APK kæmper og vil kæmpe sammen med alle der ønsker forandring. En revolutionær kamp for et socialistisk samfund.
Gå med i APK
Mød os til gademøde torsdag den 25/2 kl.16 ved Nørrebros runddel.
Arbejderpartiet Kommunisterne, APK – København

Back To Top