Skip to content

APK's 1. maj-avis: For en styrket klassekamp – For en socialistisk fremtid – Gå med 1. maj 2017!

1. maj 2017  opfordrer Arbejderpartiet Kommunisterne til at samles om en fælles kampplatform – alle arbejdere og alle arbejdende, arbejdsløse, studerende og uddannelsessøgende, pensionister og folk på overførselsindkomst. Mænd og kvinder, unge som gamle, danskere, indvandrere og flygtninge – alle der vil et bedre Danmark.
1.maj_indstik_forside

Læs 1. maj-avisen i pdf her

De røde faner på arbejdernes internationale kampdag signalerer, at kampen for afskaffe kapitalismen og for at skabe et andet og bedre samfund, et retfærdigt og tidssvarende samfund, ikke vil blive indstillet, før et socialistisk Danmark i en socialistisk verden er en realitet.
Se
1. maj 2017: Socialismen er fremtiden
En del af avisen er 1. maj-platformen: En vurdering og prioritering af de mest påtrængende kampe, der må føres for at forsvare arbejdernes, ungdommens og den brede befolknings interesser i en stadig mere usikker tid.
Se
1.maj platform 2017 
Solidariteten og samarbejdet mellem de forskellige kampe er afgørende. Kontanthjælpsmodtagere, dagpengemodtagere og arbejdende har fælles interesser mod fattigdomspolitikken, mod EU og mod oprustning og krig. På arbejderklassens internationale kampdag bliver den fælles front og de fælles interesser hos flertallet demonstreret.
1. maj bliver sammenholdet manifesteret og styrket af taler, diskussioner og kultur, og der vil være rig mulighed for at møde folk fra APK og høre om partiets aktiviteter og arbejde. Der vi alle steder være tilbud om aktiviteter, deltagelse i studiekredse og meget andet.
Her arrangerer APK 1. maj-manifestationer –
Kom og vær med!

København
1. maj på Den røde Plads
Fælledparken bag Frimurerlogen 13 – 18
1maj program KBH_rev
 
Odense
Rød 1. maj i Munkemose
Kl. 12 – 17
1maj_munkemose

Århus

APK deltager med bod på pladsen omkring Fredsscenen
arrangeret af Århus mod Krig og Terror
Hør også nærmere om RØDT OG REVOLUTIONÆRT SOMMERTRÆF – torsdag d. 27. juli til søndag d. 30. juli –  tæt ved Fåborg.  Med spændende debatter og berigende samvær
 

KPnet 17. april 2017

 
 
 

Back To Top