Velkommen til Arbejderpartiet Kommunisterne

FREM MOD APK’s 7. KONGRES
Kongresdebat

Opbygningen af EU som stadig stærkere militær- og krigsmagt
Af Franz Krejbjerg

En revolutionær platform for kvindekampen
Af Dorte Grenaa


SLUT MED AT VÆRE PÆNE PIGER: 8. MARTS 2018
__________________________________

KRIGSOPRUSTNING KOSTER VELFÆRD!
___________________________________

Arbejderpartiet Kommunisterne (APK) er et revolutionært kommunistisk parti, der har et socialistisk Danmark som mål. Det blev stiftet i april 2000. I 2015 afholdt APK sin 6. kongres. Den 7. kongres finder sted i foråret 2018

I 2015 afholdt APK sin 6. kongres. Den 7. kongres finder sted i foråret 2018

APK bygger på den internationale kommunistiske bevægelses og på arbejderbevægelsens revolutionære traditioner, det oprindelige DKP (1919-56),og viderefører det revolutionære DKP/ML (1978-97).

Se overblik over seneste kongresvedtagelser.

APK  udgiver kvartalstidsskriftet Enhed og kamp og et Nyhedsbrev hver 14. dag med de bedste artikler fra den daglige netavis Kommunistisk Politik/KPnet.

KPnetTV finder man reportager fra klassekampen. Det ugentlige netradioprogram Oktober Radio Århus er med til at give overblik.  Der er dagligt nyt og debat  på facebook KPnetavisen

Oktober Forlag udgiver politisk litteratur og skønlitteratur. Oktober-bogbutikkerne findes i Odense, Århus og København.

APK er en del af den internationale marxistisk-leninistiske kommunistiske bevægelse, som udvikledes i kamp mod den moderne revisionisme fra 1950’erne og frem.

Partiet er medlem af Den Internationale Konference af Marxistisk-Leninistiske Partier og Organisationer (CIPOML) og bidrager til konferencens halvårlige  tidsskrift Unity & Struggle.

Find tekster af klassikerne i
Marxistisk Bibliotek på Oktobernet.dk